18.06.2014

Перша InGreen-туристка відвідала 10 екскурсій клубу і тепер мандруватиме безкоштовно (фото)

Туристичнй клуб InGreen збирає однодумців та організує цікаві поїздки з Полтави по Україні з 2010 року. За цей час було  розроблено безліч нунікальних маршрутів вихідного дня з Полтави. Ми відвідали Переяслав-Хмельницький та Асканію-Нова,  Шарівку та Качанівку, Святогріськ та Почаєв, Тунель Кохання та Плішевець, Чорнобиль та Музей Ракетних військ стратегічного призначення. Переважна більшість турів ексклюзивні та нові для жителів міста.

І за цей час ми встигли знайти друзів, які відвідують наші екскурсії регулярно. В 2013 році відразу три учасника одночасно отримали звання «Турист на п’ятірку» та подарунки від туристичного клубу InGreen за те, що відвідали з нами п’ять маршрутів. За рік таких грамот ми вручили вже більше п’ятнадцяти.

А от за 10 відвіданих екскурсій ми давно обіцяли не лише грамоту, а і рамочку для грамоти! Нарешті 8 червня 2014 року на екскурсії в Переяслав-Хмельницький перша учасниця туристичного клубу InGreen отримала звання «Почесна туристка» за відвідані 10 екскурсій по маршрутах Полтавської, Київської, Харківської, Чернігівської та Донецької областей. Вона побувала в Шарівському та Качанівському палацах, в соляних шахтах Соледару та на найвищій точці Харківщині – горі Кременець, на нічній екскурсії в Гоголеве та на театралізованому українському весіллі, в найбільшому українському заповіднику «Переяслав» та найстарішій українській піраміді в Комендантівці, на співаючих терасах та в Чорнобильській Зоні Відчудження.


ТОЖ ми ЩИРО ВІТАЄМО першу «Почесну туристку» туристичного клубу InGreen – Олександру Ємець і даруємо грамоту, рамочку, книгу-путівник «7 мандрівок Полтавщиною» та сертифікат на безкоштовну подорож в рамках туристичного проекту «Мандруємо Полтавщиною», щоб втілити обраний маршрут в життя. Бажаємо Олександрі нових вражень та незабутніх подорожей!

InGreen безкоштовно туризм полтава

Живіть із ЗАДОВОЛЕНЯМ! Подорожуйте з INGREEN!